Altijd iets te vieren

Feest voor Jong en Oud
Geef je een feest en wil je daar een creatief tintje aan geven? Huur ons dan in!

We kunnen themagericht een workshop regelen, waarbij een gezamenlijk of een persoonlijk kunstwerk gemaakt kan worden.

Heb je al een mooie feestlocatie geregeld? Dan komen we met ons

BuitenAtelier ter plekke.

 

#bruiloft #familie #vrienden #afscheid

VerjaardagsPartijtjes:
Houdt je kind net zoveel van mooie dingen maken als wij en is er binnenkort een feestje? Dan is een feestje van het Haags KunstAtelier in ons ruime Atelier echt iets voor jullie. 

We hebben onderwerpen klaarliggen voor verschillende leeftijden: ridders en ridderinnen, CoBrA, de onderwaterwereld, wonen op het water en ga zo maar door. Een workshop van 90 minuten is te boeken vanaf €185,- voor 10 kids (excl. €6,- administratiekosten). Voor een extra halfuur om taart te eten en kadootjes uit te pakken rekenen we €30,-. 

 

Take-Away-KunstBox:
Voor feestjes die je liever zelf organiseert hebben we nog een leuke aanvulling om het compleet te maken. Met de Take-Away-KunstBox kun je zelfs op vakantie een HKA2.0 feestje geven. Met de uiteenlopende thema’s als: de onderwaterwereld, sprookjes en mode is er voor elk wat wils. In de box zit een workshop beschrijving met een inleiding en een duidelijk stappenplan. Aan de hand van een leuk verhaal of een inspirerende kunstenaar maken de kinderen een mooi kunstwerk. 

Nu ook te verkrijgen, de Familie-KunstBox en de Mini-KunstTas
Uit feedback is gebleken dat er behoefte is voor een pakket die geschikt is om als gezin mee te werken. Daarom hebben we de Familie-KunstBox en de Mini-KunstTas ontwikkelt. Samen met elkaar thuis kunst maken met inspirerende en duurzame materialen is super leuk!