Het denken in mogelijkheden is een bekende eigenschap van een kunstenaar. Een manier van denken die ook belangrijk is binnen het bedrijfsleven. 

Daarom hebben we speciaal voor jullie een aantal pakkende dagdelen ontwikkeld. Niet alleen de creatieve geest schudden we wakker, maar tegelijkertijd werken we aan teambuilding. In een dagdeel, optioneel met lunch of borrel gaan we aan de slag!

 

Teambuilding

Team art ‘Mega Sculpturen’ tijdens deze dynamische workshop battle je in teams tegen elkaar om de meest artistieke sculptuur te bouwen met de aangeboden materialen. Een race tegen de klok die vraagt om teamspirit, leiderschap maar vooral ook samenwerking. 

Naast plezier komen hier allerlei kernkwaliteiten van afzonderlijke teamleden aan de orde en leer je op een andere manier tegen de dingen aan te kijken.

 

Samen Kunst maken  

Tijdens deze workshop maak je samen met een groep vrienden collega’s een gezamenlijk kunstwerk, dit kan een schilderij of een groot beeld worden afhankelijk van de keuze.

Naast een actief en creatief uitje tijdens b.v. afscheid of speciale gebeurtenis heb je tevens een mooi cadeau of aandenken.

Bedrijven

Mobiel BuitenAtelier  

Je kunt ons Mobiel Buitenatelier inhuren voor bedrijfsfeesten en

opendagen. Onder begeleiding van onze kunstdocenten in de open lucht kunst maken om elkaar op een andere manier te leren kennen, of als creatieve activiteit voor kinderen. Geschikt voor grote groepen. 

 

Voor meer informatie en prijzen,  mail ons: info@haagskunstatelier.nl

Geïnteresseerd ?  

We werken op maat, dus voel je vrij om specifieke wensen met ons te bespreken zodat we samen het bedrijfsuitje of opendag tot een groot succes kunnen maken. Stuur ons een e-mail op:

info@haagskunstatelier.nl